Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11149
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Candát obecný
2 ks Cibule
1 špetka Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
2 ks Rajčata
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
0,3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 171 kcal
Kilojoule 716kJ
2% Sacharidy 6 g
11% Tuky 8 g
9% Sodík 183 mg
32% Bílkoviny 18 g

Candát po selsku postup přípravy receptu:

1

Z očištěného candáta připravíme vykostěné plátky.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky, vložíme na pánev a vyškvaříme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Přisypeme papriku, zalijeme vodou (0.3 l), přidáme páteř z ryby a vaříme asi 25 minut. Přecedíme, vložíme osolené rybí plátky, očištěné a nakrájené paprikové lusky a rajčata. Vše dusíme doměkka.

3

Podáváme s vařenými nebo osmaženými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept