Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11151
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
1 kávová lžička Kapary sterilované
1 kg Kapr obecný
1 špetka Majoránka
120 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Sardelové řezy
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 693kJ
1% Sacharidy 3 g
36% Tuky 27 g
36% Sodík 728 mg
62% Bílkoviny 35 g

Kapr v míse postup přípravy receptu:

1

Zapékací mísu vymastíme máslem. Na dno dáme nakrájenou cibuli, nasekané sardelové řezy, porce osoleného kapra, kapary, citronovou kůru, tymián, majoránku a petrželku. Nakonec přidáme zbylé máslo.

2

Směs osmahneme, zalijeme vodou s octem a pod pokličkou zvolna dusíme.

3

Podáváme v míse.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept