Plněný pstruh - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Plněný pstruh
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 11152 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
250 ml | Mléko polotučné |
1 dl | Olej stolní |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
800 g | Pstruh |
4 ks | Sardelové řezy |
1 kávová lžička | Sůl |
250 g | Telecí plec |
1 ks | Vejce slepičí |
2 ks | Žemle tuková |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 278,4mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 934,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,8mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,7mg |
Vitamín E | 2,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olej stolní, Pstruh, Sardelové řezy, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko polotučné, Petržel - nať, Telecí plec, Žemle tuková mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Plněný pstruh postup přípravy receptu:
1 | Pstruhy dobře očistíme a nasolíme. |
2 | Telecí maso umeleme, smícháme s žemlemi namočenými v mléce a vymačkanými, nasekanými sardelovými řezy, nastrouhanou cibulí, posekanou petrželkou, vejcem. Nádivku mírně osolíme. |
3 | Směsí naplníme připravené pstruhy, zašijeme je, podusíme na oleji. |
4 | Podáváme s vařenými bramborami, přelité vypečenou šťávou. |
Poznámka
Servírujeme teplé.