Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11153
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
3 ks Cibule
0,2 l Olej olivový extra panenský
1 špetka Paprika mletá sladká
250 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
500 g Treska aljašská
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 908kJ
16% Sacharidy 59 g
15% Tuky 11 g
8% Sodík 160 mg
49% Bílkoviny 28 g

Treska s rýží postup přípravy receptu:

1

Očištěnou tresku nakrájíme na kousky.

2

V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme na něj tresku, kolečka cibule, podlijeme trochou vody. Necháme dusit asi 10 minut.

3

Potom přidáme propláchnutou a spařenou rýži, nakrájený česnek. Zalijeme 0,4 l teplé vody, poprášíme paprikou a pod poklicí dusíme na mírném ohni asi 20 minut. Nakonec rýží v kastrolu potřeseme, aby se neslepovala a necháme bez pokličky změknout.

4

Hotový pokrm vyklopíme na teplou mísu a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept