Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11156
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Hrášek
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
500 g Úhoř říční
0,1 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 536kJ
4% Sacharidy 14 g
35% Tuky 26 g
3% Sodík 67 mg
29% Bílkoviny 16 g

Úhoř po římsku postup přípravy receptu:

1

Vykuchaného, očištěného a z kůže staženého úhoře nakrájíme příčně na 4 porce.

2

Cibuli rozkrájenou na plátky osmahneme na oleji, přidáme hrášek, oloupaná, pokrájená rajčata a porce ryby. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a přilijeme víno. Vše dusíme asi 15 minut.

3

Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Pokud nechceme, nemusíme do pokrmu přilévat víno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept