Jednoduchý recept

Grundle pečené s kmínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11157
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Grundle
1 kávová lžička Kmín celý
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 806kJ
0% Sacharidy 1 g
28% Tuky 21 g
10% Sodík 197 mg
1% Bílkoviny 0 g

Grundle pečené s kmínem postup přípravy receptu:

1

Vykuchané, očištěné grundle složíme těsně vedle sebe do vymaštěného pekáčku. Na povrchu je omastíme máslem, osolíme, okmínujeme a pečeme, až jsou křupavé.

2

Takto upravené grundle můžeme sníst celé i s kostičkami.

3

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept