Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11158
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Kapr obecný
30 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
100 g Slanina vepřová
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 610 kcal
Kilojoule 2 551kJ
3% Sacharidy 11 g
52% Tuky 39 g
19% Sodík 390 mg
90% Bílkoviny 51 g

Špikovaný kapr postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra naporcujeme a každou porci protáhneme slaninou.

2

Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a pečeme na ní porce ryby. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli a špetku papriky.

3

Měkké porce kapra vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou připravenou z másla a mouky a vše zalijeme smetanou. Dobře rozšleháme, přisolíme a povaříme.

Poznámka

Podáváme s těstovinami, noky nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept