Jednoduchý recept

Pstruh s květákem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11160
Kategorie: Maso

Ingredience

1,5 ks Květák
120 g Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 610 kcal
Kilojoule 2 553kJ
5% Sacharidy 19 g
52% Tuky 39 g
21% Sodík 410 mg
87% Bílkoviny 49 g

Pstruh s květákem postup přípravy receptu:

1

Očištěné pstruhy osolíme a upečeme na másle na pánvi.

2

Dobře omytý květák uvaříme v osolené vodě.

3

Pstruhy a květák upravíme na mísu, nakonec pokrm ozdobíme snítkou petrželky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept