Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Losos Muratův 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11161
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
150 g Houby čerstvé
1 kg Losos - filety
100 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 507 kcal
Kilojoule 2 119kJ
2% Sacharidy 6 g
40% Tuky 30 g
12% Sodík 236 mg
94% Bílkoviny 53 g
Losos Muratův

Losos Muratův postup přípravy receptu:

1

Filety z lososa omyjeme, osolíme, obalíme v mouce a upečeme na másle.

2

Rybu vyjmeme, v másle z pečení opečeme na kolečka nakrájená rajčata. Zakapeme citronovou šťávou.

3

Nakonec přidáme očištěné, na plátky pokrájené houby a podusíme.

4

Připravenou omáčkou přelijeme porce lososa.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Losos Muratův
Losos je vynikající rybou, která vám jistě bude chutnat. My jsme mu na chuť přišli až nyní, protože jsem se ho nikdy neodvažovala koupit, ale udělala jsem dobře, stejně jako vy, pokud si tento recept vyzkoušíte. Je rychlý a snadný. Místo čerstvých hub jsem dala žampiony. To na chuti lososa nic nezměnilo a právě naopak si myslím, že byl báječný.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept