Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11167
Kategorie: Maso

Ingredience

2 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
30 g Máslo čerstvé
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé
4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 770kJ
5% Sacharidy 19 g
20% Tuky 15 g
16% Sodík 325 mg
81% Bílkoviny 46 g

Pstruh po žebrácku postup přípravy receptu:

1

Do máslem vymazané zapékací mísy nasypeme jemně nakrájenou cibuli. Na ni položíme očištěné, osolené pstruhy, posypeme je posekanými žampiony a zalijeme vínem. Necháme péct v troubě.

2

Před koncem pečení přilijeme naběračku vývaru, zasypeme nastrouhanou střídkou tvrdého chleba. Necháme ještě chvíli zapéct.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept