Jednoduchý recept

Kapr s olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11169

Ingredience

600 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,1 l Olej stolní
8 ks Olivy nakládané
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 845 kcal
Kilojoule 3 537kJ
4% Sacharidy 15 g
103% Tuky 77 g
235% Sodík 5 g
54% Bílkoviny 30 g

Kapr s olivami postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra naporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Porce upečeme po obou stranách na oleji a vyjmeme.

2

Šťávu od pečení zahustíme moukou, umícháme světlou jíšku, zalijeme ji vodou. Dobře povaříme.

3

Nakonec do omáčky přidáme nakrájená rajčata, tymián a nakrájené olivy. Necháme ještě 30 minut povařit.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept