Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11173

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Kapr obecný
1 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Máslo čerstvé
5 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 650kJ
1% Sacharidy 3 g
37% Tuky 28 g
19% Sodík 387 mg
57% Bílkoviny 32 g

Kapr na kari postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra nakrájíme na kousky, osolíme a posypeme kari kořením.

2

Připravené kousky ryby pečeme na másle spolu s jemně nakrájenou cibulí. Nakonec podlijeme vývarem a přilijeme smetanu, v níž jsme rozkvedlali mouku a povařili.

3

Podáváme s dušenou rýží.

Poznámka

Pokrm lze připravit z jakékoli sladkovodní nebo mořské ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept