Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11174
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 kg Filé z aljašské tresky
70 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
300 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 361 kcal
Kilojoule 1 512kJ
7% Sacharidy 24 g
8% Tuky 6 g
13% Sodík 260 mg
92% Bílkoviny 52 g

Valenciánská treska postup přípravy receptu:

1

Do hlubší zapékací mísy (vymazané máslem) vložíme omyté a osolené porce filé. Přidáme lžíci protlaku, vrstvu koleček cibule osmažených na oleji a nakonec vrstvu dušené rýže.

2

Vrstvy střídáme a vrchní vrstvu - rýži - polijeme rozpuštěným zbylým máslem. Dáme do trouby péct.

3

Pokrm poklademe na kolečka nakrájenými, ještě teplými vařenými vejci.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept