Recept

Benátské plátky z platýse

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11175

Ingredience

30 g Máslo čerstvé
0,3 l Omáčka tatarská
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
800 g Platýz - filety
1 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 558 kcal
Kilojoule 2 334kJ
4% Sacharidy 16 g
48% Tuky 36 g
18% Sodík 368 mg
73% Bílkoviny 41 g

Benátské plátky z platýse postup přípravy receptu:

1

Omyté rybí maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme.

2

Do pekáče dáme máslo, vložíme připravené plátky, obložíme je dílky rajčete, nasekanými šalotkami a nasekanou petrželkou. Pečeme pod poklicí asi 20 minut.

3

Porce rozdělíme na talíře, polijeme tatarskou omáčkou a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept