Recept

Treska zapečená se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 11178

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
750 g Filé z aljašské tresky
120 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 409 kcal
Kilojoule 1 710kJ
6% Sacharidy 23 g
23% Tuky 17 g
10% Sodík 194 mg
73% Bílkoviny 41 g

Treska zapečená se sýrem postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Pekáč vymastíme, naskládáme do něj připravené porce.

3

Máslo zapracujeme do mouky jako při přípravě drobenky, přidáme nastrouhaný sýr a vše promícháme. Vzniklou směsí posypeme filé, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept