Recept

Grilovaná treska se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11182

Ingredience

0,5 ks Cibule
800 g Filé z aljašské tresky
1 kávová lžička Hořčice v prášku
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
120 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 371 kcal
Kilojoule 1 554kJ
1% Sacharidy 3 g
27% Tuky 20 g
3% Sodík 61 mg
79% Bílkoviny 45 g

Grilovaná treska se sýrem postup přípravy receptu:

1

Smícháme nastrouhanou cibuli, strouhaný sýr, měkké máslo a hořčici. Směs osolíme a opepříme.

2

Porce tresky potřeme rozpuštěným máslem, položíme na grilovací mřížku a zvolna grilujeme po obou stranách cca 5 minut.

3

Potom na porce ryby naneseme připravenou směs a navrch dáme vždy dva plátky rajčete. Grilujeme ještě asi 5 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept