Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11186

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
750 g Filé z aljašské tresky
30 g Máslo čerstvé
5 ks Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 l Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
10 g Solamyl
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 568kJ
12% Sacharidy 42 g
12% Tuky 9 g
4% Sodík 83 mg
70% Bílkoviny 40 g

Treska na pivě postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli lehce osmahneme na másle a rozestřeme na dno pekáče.

2

Na cibuli rozložíme osolené filé, pokrájené na kousky. Přidáme bobkový list, tymián, nasekanou petrželku, celý pepř, osolíme, opepříme a zalijeme pivem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.

3

Potom šťávu slijeme a zahustíme Solamylem, rozmíchaným v trošce vody. Za stálého míchání přivedeme k varu, rybu omáčkou přelijeme.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept