Jednoduchý recept

Salát z filé s jogurtem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11192
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
500 g Filé z aljašské tresky
4 ks Jablka
300 g Jogurt bílý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
250 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 196kJ
11% Sacharidy 39 g
5% Tuky 4 g
5% Sodík 99 mg
49% Bílkoviny 27 g

Salát z filé s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme, okyselíme, dáme do mírně vymaštěného kastrolu a dusíme do měkka.

2

Vychladlé filé nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s uvařenou a pokrájenou kořenovou zeleninou, nasekanou petrželkou a natrhaným hlávkovým salátem. Omytá rajčata rozkrájíme na plátky, jablka nastrouháme a vše dobře promícháme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept