Jednoduchý recept

Tresčí játra s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 11195
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Játra tresčí v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 289 kcal
Kilojoule 1 209kJ
2% Sacharidy 5 g
39% Tuky 29 g
13% Sodík 267 mg
4% Bílkoviny 2 g

Tresčí játra s cibulí postup přípravy receptu:

1

Tresčí játra v oleji nakrájíme na plátky a upravíme na talíř.

2

Posypeme je jemně nasekanou cibulí, pokapeme olejem z konzervy a zakapeme citronovou šťávou.

3

Podáváme jako předkrm s bílou vekou nebo bagetkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept