Tresčí játra s cibulí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tresčí játra s cibulí
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mala |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 11195 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Citronová šťáva |
1 ks | Játra tresčí v oleji |
Nutriční hodnoty jedné porce
15% Kalorie 289 kcal
Kilojoule 1 209kJ
2% Sacharidy 5 g
39% Tuky 29 g
13% Sodík 267 mg
4% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 105,8mg |
Draslík | 126,5mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,2mg |
Vitamín E | 9,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Citronová šťáva mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Játra tresčí v oleji mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tresčí játra s cibulí postup přípravy receptu:
1 | Tresčí játra v oleji nakrájíme na plátky a upravíme na talíř. |
2 | Posypeme je jemně nasekanou cibulí, pokapeme olejem z konzervy a zakapeme citronovou šťávou. |
3 | Podáváme jako předkrm s bílou vekou nebo bagetkou. |