Jednoduchý recept

Sardinky na topince s majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 11197
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

100 g Červená řepa sterilovaná
8 plátek Chléb toastový
1 polévková lžíce Kapary sterilované
100 g Majonéza
1 balení Sardinky v oleji
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 017kJ
14% Sacharidy 49 g
34% Tuky 26 g
44% Sodík 880 mg
26% Bílkoviny 14 g

Sardinky na topince s majonézou postup přípravy receptu:

1

Plátky toastového chleba nasucho opečeme.

2

Vychladlé topinky potřeme majonézou, doprostřed každé opatrně položíme sardinku.

3

Nakonec topinky ozdobíme kapary, nasekanými uvařenými vejci a červenou řepou.

Poznámka

Servírujeme studené. Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept