Recept

Pomazánka z tresčích jater

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11206

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
100 g Játra tresčí v oleji
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 611kJ
1% Sacharidy 3 g
53% Tuky 40 g
12% Sodík 247 mg
9% Bílkoviny 5 g

Pomazánka z tresčích jater postup přípravy receptu:

1

Máslo utřeme do pěny, přidáme rozetřená játra, jemně nakrájenou cibuli, citronovou šťávu a sůl. Vše dobře promícháme.

2

Nakonec přidáme nadrobno nasekaná uvařená vejce a opatrně je vmícháme do pomazánky.

3

Podáváme na chlebíčkách z bílé veky. Každý chlebíček posypeme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept