Obložená rybí mísa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Obložená rybí mísa
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 11208 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
100 g | Cibule |
1 ks | Citrony |
150 g | Ředkvička |
0,5 ks | Salát hlávkový |
1 balení | Sardelová očka |
100 g | Sardinky v oleji |
150 g | Sardinky v rajčatové omáčce |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 42,9mg |
Draslík | 288,0mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 67,3mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 27,0mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Citrony, Ředkvička, Sardinky v rajčatové omáčce mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Salát hlávkový, Sardelová očka, Sardinky v oleji mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Obložená rybí mísa postup přípravy receptu:
1 | Do středu větší kulaté mísy vyklopíme sardinky v tomatě. Kolem upravíme sardinky v oleji a ozdobíme omytými listy hlávkového salátu zakapanými citronovou šťávou. |
2 | Na listy salátu urovnáme sardelová očka a mísu ozdobíme čtvrtkami ředkviček a kolečky cibule. |