Recept

Salát z tresčích jater

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11212
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
100 g Játra tresčí v oleji
100 g Majonéza
1 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
2 ks Okurky nakládané
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 387 kcal
Kilojoule 1 620kJ
4% Sacharidy 13 g
163% Tuky 122 g
124% Sodík 2 g
6% Bílkoviny 3 g

Salát z tresčích jater postup přípravy receptu:

1

Očištěný celer a mrkev uvaříme v osolené vodě, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky.

2

Přidáme nasekanou cibuli, na kostičky nakrájená tresčí játra, papriku a okurky. Vše spojíme majonézou a podle chuti osolíme, opepříme a okyselíme.

3

Vychlazený salát podáváme s pečivem nebo s topinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept