Jednoduchý recept

Salát z tuňáka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11213
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
3 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
500 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 380kJ
2% Sacharidy 8 g
21% Tuky 15 g
3% Sodík 68 mg
68% Bílkoviny 38 g

Salát z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Omytý salát rozebereme na listy, několik si jich ponecháme na podávání, ostatní natrháme.

2

Z tuňáka slijeme šťávu s olejem a maso rozdrobíme na kousky.

3

Cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, dáme do mísy, přidáme natrhaný salát, maso z tuňáka a vše zakapeme olivovým olejem. Dobře promícháme.

4

Salát podáváme na připravených listech hlávkového salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept