Salát z tuňáka Albufeirense - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z tuňáka Albufeirense
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | hruba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 11214 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
500 g | Fazole vařené |
100 g | Majonéza |
2 ks | Okurky nakládané |
100 g | Olivy černé |
4 ks | Rajčata |
250 g | Tuňák v oleji |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 40g |
---|---|
Cholesterol | 256,6mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 23g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,9mg |
Vitamín E | 5,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Fazole vařené, Majonéza, Okurky nakládané, Rajčata, Tuňák v oleji, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olivy černé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát z tuňáka Albufeirense postup přípravy receptu:
1 | Z tuňáka slijeme šťávu s olejem a maso rozdrobíme. |
2 | Přidáme majonézu, nasekaná vařená vejce a fazole. Vše zlehka promícháme. |
3 | Salát podáváme ozdobený olivami a čtvrtkami rajčat a okurek. |