Recept

Salát z tuňáka Albufeirense

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11214
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

500 g Fazole vařené
100 g Majonéza
2 ks Okurky nakládané
100 g Olivy černé
4 ks Rajčata
250 g Tuňák v oleji
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 612 kcal
Kilojoule 2 560kJ
11% Sacharidy 40 g
44% Tuky 33 g
126% Sodík 3 g
70% Bílkoviny 39 g

Salát z tuňáka Albufeirense postup přípravy receptu:

1

Z tuňáka slijeme šťávu s olejem a maso rozdrobíme.

2

Přidáme majonézu, nasekaná vařená vejce a fazole. Vše zlehka promícháme.

3

Salát podáváme ozdobený olivami a čtvrtkami rajčat a okurek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept