Jednoduchý recept

Bílé máslo

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11224
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

2 ks Cibule perlová
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 792 kcal
Kilojoule 3 312kJ
3% Sacharidy 13 g
111% Tuky 83 g
0% Sodík 1 mg
5% Bílkoviny 3 g

Bílé máslo postup přípravy receptu:

1

Cibulky nakrájíme najemno. Lžíci octa smícháme s 1 lžíci vody, vmícháme cibulky a vaříme, až se tekutina téměř vyvaří.

2

Potom přidáme ještě 1 lžíci vody a necháme na mírném ohni. Po částech přidáváme máslo a rozmícháváme, až vznikne bílý krém.

Poznámka

Máslo podáváme v nahřátém omáčníku k vařeným rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept