Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11226
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

0,5 ks Cibule
20 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
0,5 l Vývar rybí
30 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 488kJ
3% Sacharidy 10 g
37% Tuky 28 g
92% Sodík 2 g
30% Bílkoviny 17 g

Námořnická omáčka postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme očištěné, drobně nakrájené žampiony a podusíme.

2

Potom vše zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme rybím vývarem. Podle chuti osolíme a krátce povaříme.

3

Hotovou omáčku zjemníme žloutkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept