Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11228

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
100 g Máslo jihočeské
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 102kJ
0% Sacharidy 1 g
36% Tuky 27 g
3% Sodík 69 mg
7% Bílkoviny 4 g

Hořčičné máslo postup přípravy receptu:

1

Uvařené žloutky prolisujeme. Máslo utřeme do pěny, přidáme žloutky, hořčici, citronovou šťávu, sůl a pepř. Ještě chvíli třeme.

2

Máslo necháme ztuhnout v chladničce.

3

Používáme je při přípravě ryb nebo jako pomazánku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept