Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11233

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 kávová lžička Mouka pšeničná hrubá
1 kávová lžička Máslo čerstvé
0,5 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 ks Okurky nakládané
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 187 kcal
Kilojoule 783kJ
2% Sacharidy 8 g
19% Tuky 14 g
109% Sodík 2 g
11% Bílkoviny 6 g

Pikantní omáčka postup přípravy receptu:

1

Žloutky, vodu, ocet, mouku, máslo a sůl zahříváme ve vodní lázni za stálého míchání do zhoustnutí. Omáčku necháme vychladnout.

2

Do vychladlé omáčky vmícháme hořčici, jemně nakrájenou cibuli a okurku, sardelovou pastu, nasekanou petrželku a špetku citronové kůry. Vše dobře promícháme.

3

Omáčku podáváme k rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept