Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11236

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
0,2 l Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 112kJ
0% Sacharidy 2 g
72% Tuky 54 g
4% Sodík 73 mg
4% Bílkoviny 3 g

Francouzská majonéza postup přípravy receptu:

1

V porcelánové míse umícháme čerstvé žloutky se solí. Za stálého míchání přidáváme opatrně olej, až vznikne hustá a hladká majonéza.

2

Dále přidáme za stálého míchání po kapkách citronovou šťávu, ocet, pepř, cukr, worcester a trochu hořčice.

3

Majonézu podáváme k rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept