Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11240

Ingredience

100 g Majonéza
50 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
250 g Rýže dušená
0,3 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
250 g Tuňák v oleji
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 759kJ
4% Sacharidy 16 g
38% Tuky 29 g
18% Sodík 367 mg
42% Bílkoviny 24 g

Tuňák s rýží postup přípravy receptu:

1

Rybí maso rozebereme na kousky a dáme do mísy s rýží. Přidáme majonézu, omytý a natrhaný salát, nakrájená rajčata a nasekané olivy. Osolíme, opepříme a dobře promícháme.

2

Směs namačkáme do formy a vychladíme.

3

Po vychlazení vyklopíme obsah formy na mísu a ozdobíme nakrájenými uvařenými vejci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept