Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11245
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Cukr moučkový
6 polévková lžíce Hrozinky
4 ks Vejce slepičí
1000 ml Víno bílé
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 777kJ
12% Sacharidy 43 g
8% Tuky 6 g
5% Sodík 99 mg
15% Bílkoviny 8 g

Studená vinná polévka postup přípravy receptu:

1

V malém množství vody uvaříme hrozinky tak, aby vody zbylo jen málo.

2

Rozmixujeme víno se žloutky, 2 lžícemi cukru a citronovou šťávou. Spolu s hrozinkami vše ještě několik minut povaříme a dáme vychladit.

3

Z bílků a zbylého cukru ušleháme sníh a vychladlou polévku ještě před podáváním ozdobíme sněhovými pusinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept