Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11248
Kategorie: Maso

Ingredience

126 g Čočka jedlá
0,5 šálek Datle
80 g Hrozinky
35 g Máslo čerstvé
500 g Rýže loupaná
500 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 879 kcal
Kilojoule 3 680kJ
36% Sacharidy 128 g
39% Tuky 30 g
9% Sodík 174 mg
44% Bílkoviny 25 g

Skopové na hrozinkách postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky a v osolené vodě dusíme doměkka. V téže vodě potom dusíme čočku, až se voda vypaří.

2

Na másle pražíme několik minut hrozinky a datle.

3

V jiné nádobě uvaříme propláchnutou, osolenou rýži.

4

Na polovinu másla s hrozinkami a datlemi dáme vrstvu rýže, vrstvu čočky a opět vrstvu rýže, navrch vrstvu masa. Dusíme pod pokličkou asi 15 minut.

5

Potom navrch nalijeme zbylé máslo s hrozinkami a datlemi a na mírném ohni dusíme asi 1 hodinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept