Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11249

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 kávová lžička Kari koření
800 g Kůzlečí maso
1 hrst Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 šálek Syrovátka
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
500 ml Vývar z hovězích kostí
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 335kJ
3% Sacharidy 12 g
12% Tuky 9 g
43% Sodík 858 mg
85% Bílkoviny 48 g

Voňavé kůzle postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky. Spolu s utřeným česnekem, nasekanou pažitkou, solí a vším kořením je vložíme do hliněné nádoby. Zalijeme syrovátkou a necháme do druhého dne v chladničce.

2

Druhý den dolijeme vývar a dusíme pod pokličkou na mírném ohni doměkka.

3

Necháme vychladnout a opět dáme přes noc do chladničky.

4

Podáváme studené se salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept