Jednoduchý recept

Vepřové ze Šilángu

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11259

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Kompot ananasový
1 polévková lžíce Mouka sójová plnotučná
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 ks Rajčata
1 špetka Sůl
400 g Vepřová plec
2 polévková lžíce Víno bílé
2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 349 kcal
Kilojoule 1 461kJ
4% Sacharidy 15 g
32% Tuky 24 g
8% Sodík 161 mg
31% Bílkoviny 18 g

Vepřové ze Šilángu postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky a promícháme se sójovou moukou, vínem a worcesterem.

2

Na oleji osmahneme nasekanou cibuli, papriku a zázvor. Vložíme maso i s marinádou, osolíme a přidáme oloupané, nakrájené rajče a přilijeme ocet. Mírně dusíme, až je maso měkké.

3

Hotové maso obložíme ananasem.

Poznámka

Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept