Jednoduchý recept

Srnčí hřbet

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 1128
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Polévkové koření
20 dkg Šunkový salám
5 ks Vejce slepičí
1 balení Želatina v prášku
500 g Zelenina nakládaná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 106kJ
3% Sacharidy 12 g
20% Tuky 15 g
19% Sodík 382 mg
36% Bílkoviny 20 g

Srnčí hřbet postup přípravy receptu:

1

Vařená vajíčka nakrájíme na kostičky, salám nastrouháme.

2

Sterilizovanou zeleninu slijeme stranou a v ní rozpustíme želatinu.

3

Vše smícháme dohromady a vlijeme do formy srnčího hřbetu.

4

Necháme v chladničce ztuhnout do příštího dne.

Poznámka

Vejce uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept