Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11281

Ingredience

2 ks Cibule
1 kávová lžička Mouka polohrubá
4 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 špetka Pepř černý mletý
2 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 241kJ
2% Sacharidy 8 g
49% Tuky 37 g
15% Sodík 308 mg
69% Bílkoviny 39 g

Bombajské masíčko postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a marinujeme je ve směsi oleje, koření, mouky a soli nejméně 2 hodiny.

2

Potom maso v kastrole postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut. Přidáme rozemletou cibuli a nakrájená rajčata. Po chvíli vše zalijeme pivem a dusíme doměkka.

3

Hotový pokrm necháme vychladnout a uložíme do chladničky. Před podáváním znovu ohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept