Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11285

Ingredience

2 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr moučkový
0,5 kávová lžička Kari koření
50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
400 g Vepřový mozek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 035kJ
2% Sacharidy 7 g
26% Tuky 20 g
9% Sodík 181 mg
20% Bílkoviny 11 g

Mozeček po indicku postup přípravy receptu:

1

Očištěný mozeček blanšírujeme v malém množství vody.

2

Na másle osmažíme jemně nakrájenou cibuli, chilli papričky a všechno koření. Přidáme nakrájený mozeček a podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme doměkka. Před koncem dušení přidáme sůl, citronovou šťávu a cukr.

3

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept