Jednoduchý recept

Fašírka v bramborovém župánku

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11287

Ingredience

1 kg Brambory vařené
2 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
500 g Maso mleté - mix
1 špetka Máta sušená
200 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,151 kcal
Kilojoule 4 818kJ
16% Sacharidy 59 g
121% Tuky 91 g
47% Sodík 944 mg
46% Bílkoviny 26 g

Fašírka v bramborovém župánku postup přípravy receptu:

1

Vařené brambory nastrouháme a osolíme.

2

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle a přidáme maso, drobně nakrájené chilli papričky, mátu, koření a sůl. Směs chvilku pražíme a necháme vychladnout.

3

Z nastrouhaných brambor a 2 vajec tvoříme placičky. Poklademe na ně knedlíčky z masové směsi a dobře zabalíme. Namočíme v rozšlehaných vejcích, obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji.

Poznámka

Podáváme s kečupem a dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept