Morkové kosti - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Morkové kosti
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 11290 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
12 ks | Kosti hovězí morkové |
125 g | Mouka pšeničná hrubá |
1 špetka | Sůl |
125 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
902% Kalorie 17,795 kcal
Kilojoule 74 452kJ
4% Sacharidy 16 g
2555% Tuky 1,916 g
2% Sodík 40 mg
21% Bílkoviny 12 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kosti hovězí morkové, Mouka pšeničná hrubá mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Morkové kosti postup přípravy receptu:
1 | Omyté morkové kosti zalepíme tuhým těstem připraveným z mouky, soli a vody. |
2 | Kosti vaříme v malém množství mírně osolené vody asi 30 minut. |
3 | Podáváme s topinkami. |