Recept

Pudink v tmavém župánku

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11313

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Cukr moučkový
4 polévková lžíce Hrozinky
250 ml Mléko plnotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 236 kcal
Kilojoule 989kJ
8% Sacharidy 29 g
14% Tuky 11 g
3% Sodík 63 mg
15% Bílkoviny 8 g

Pudink v tmavém župánku postup přípravy receptu:

1

Dobře rozmícháme mléko, vejce, mouku a lžíci cukru. Nakonec přimícháme 3 lžíce hrozinek.

2

Formu vymastíme máslem a vysypeme lžící cukru. Vložíme připravenou směs a vaříme ve vodní lázni asi 90 minut.

3

Zbylé hrozinky a cukr vaříme v malém množství vody. Když se hrozinky rozvaří na hustou šťávu, ochutíme je citronovou šťávou a zalijeme jimi hotový pudink.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept