Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11314
Kategorie: Maso

Ingredience

8 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
0,5 kávová lžička Cukr moučkový
2,5 kg Kachna mražená
0,5 kávová lžička Kmín drcený
4 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

81% Kalorie 1,588 kcal
Kilojoule 6 646kJ
1% Sacharidy 4 g
202% Tuky 151 g
7% Sodík 132 mg
94% Bílkoviny 53 g

Šťavnatá kachna postup přípravy receptu:

1

Kachnu očistíme a naporcujeme. Česnek utřeme a chilli papričku nakrájíme nadrobno. Přidáme ocet, všechno koření (kmín, pepř, zázvor) a zamícháme.

2

Vzniklou směsí potřeme porce kachny a necháme odpočinout asi 4 hodiny.

3

Potom porce vložíme do rozpáleného oleje, osolíme a po chvíli zmírníme plamen. Podlijeme vařící vodou a dusíme pod pokličkou doměkka.

4

Před koncem dušení vmícháme do šťávy cukr a kachnu dopečeme v troubě.

Poznámka

Voda dle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept