Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11322
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Cibule
500 g Filé z aljašské tresky
0,5 kávová lžička Hřebíček mletý
200 ml Jogurt bílý
0,5 kávová lžička Kardamom
5 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 016kJ
3% Sacharidy 12 g
14% Tuky 11 g
11% Sodík 223 mg
45% Bílkoviny 25 g

Filé po urísku postup přípravy receptu:

1

Omyté filé zalijeme jogurtem a necháme asi 1 hodinu odpočinout.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji dozlatova. Vložíme rybu s jogurtem, přidáme všechno koření, sůl a zamícháme. Dusíme na mírném plameni, až filé změkne.

3

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept