Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11339

Ingredience

4 ks Cibule
120 g Cukr moučkový
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
250 ml Ocet kvasný lihový
250 ml Olej stolní
4 ks Paprika zelená
4 ks Paprika červená
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 826 kcal
Kilojoule 3 455kJ
13% Sacharidy 49 g
84% Tuky 63 g
10% Sodík 206 mg
5% Bílkoviny 3 g

Paprikové čatní postup přípravy receptu:

1

Paprikové lusky očistíme a nakrájíme. Přidáme jemně nasekanou cibuli, všechny ostatní ingredience (cukr, hořčice, ocet, olej, víno, sůl) a vše vaříme na mírném ohni doměkka.

2

Po vychladnutí naplníme čatní do sklenic a uzavřeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept