Zdravý recept

Čtyřbarevná rýže

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11352
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 polévková lžíce Kari koření
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
292 g Rýže loupaná
1 polévková lžíce Špenátový protlak mražený
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 324kJ
17% Sacharidy 61 g
5% Tuky 3 g
7% Sodík 148 mg
16% Bílkoviny 9 g

Čtyřbarevná rýže postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou rýži udusíme v mírně osolené vodě. Do hotové rýže vmícháme natvrdo uvařená, nasekaná vejce.

2

Rýži rozdělíme na čtyři části. Jednu necháme bílou, do druhé části vmícháme podušený špenát, do třetí části mletou papriku a do čtvrté kari koření.

3

Podáváme jako samostatný pokrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept