Jednoduchý recept

Fazole ve vece

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11361
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

250 g Fazole bílé sterilované
2 kávová lžička Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Marmeláda rybízová
200 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
12 plátek Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 566 kcal
Kilojoule 2 369kJ
11% Sacharidy 39 g
57% Tuky 42 g
3% Sodík 61 mg
15% Bílkoviny 8 g

Fazole ve vece postup přípravy receptu:

1

Veku nakrájíme na krajíčky, ale ne úplně - spodní kůrka musí zůstat celá.

2

Připravené řezy veky potřeme máslem a mezi ně vložíme fazole smíchané s hořčicí a džemem. Navrch veku ještě potřeme máslem a osolíme.

3

Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept