Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11367

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Feferony
1 špetka Hřebíček mletý
1 kávová lžička Kmín drcený
4 ks Makrela obecná
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 795 kcal
Kilojoule 3 325kJ
1% Sacharidy 4 g
75% Tuky 56 g
5% Sodík 103 mg
123% Bílkoviny 69 g

Makrela po indicku postup přípravy receptu:

1

Česnek a feferonku rozemeleme, petrželku nasekáme a dobře je rozetřeme s máslem, citronovou šťávou, zázvorem, kmínem, hřebíčkem a solí. Makrely očistíme, naplníme připravenou směsí a trochu je směsí potřeme i na povrchu. Každou porci zabalíme do alobalu a v mírně vyhřáté troubě pečeme asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept