Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11376
Kategorie: Ostatní

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
0,5 kávová lžička Cukr moučkový
1 špetka Hřebíček mletý
0,5 kávová lžička Kardamom
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 ks Rajčata
1 špetka Skořice mletá
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 700kJ
1% Sacharidy 5 g
22% Tuky 17 g
5% Sodík 103 mg
2% Bílkoviny 1 g

Zelí po bengálsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné zelí nakrouháme na nudličky a osmažíme na másle spolu se zázvorem a chilli kořením.

2

Potom přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata, cukr a sůl a vše podusíme.

3

Když je zelí měkké, poprášíme pokrm směsí skořice, hřebíčku a kardamomu.

4

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept