Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11377

Ingredience

1 kávová lžička Cukr moučkový
2 ks Feferony
1 kávová lžička Hořčičné semínko
2 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Zelí hlávkové bílé
1 polévková lžíce Čočka jedlá

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 931kJ
1% Sacharidy 5 g
29% Tuky 22 g
5% Sodík 98 mg
3% Bílkoviny 2 g

Zelí po drávidsku postup přípravy receptu:

1

Na másle osmahneme přebranou čočku, nakrájené zelí, omyté feferony a hořčičné semínko. Osolíme a osladíme a necháme dusit pod pokličkou, kterou odkryjeme ještě předtím, než zelí zcela změkne, aby se vypařila voda.

2

Hotový pokrm posypeme kokosem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept